درباره ما

تاریخچه ما

آقای طایفی مدیر و صاحب اغذیه تندوتیز فعالیت خود را از سال ۸۹ در نزد پدر بزرگوار خود شروع کردند ایشان همواره به فکر نوآوری و خلاقیت بودن ، ایشان ایده فلافل سلف سرویس را برای اولین بار در استان یزد اجرا کردن که با توجه به اهمیت مسائل بهداشتی میز و ظروف استیل را برای سلف سرویس طراحی نمودند و همچنین برای اطمینان مشتریان از طبغ فلافل و انواع ساندویچ ها فر شیشه ای را در نظر گرفتند.
سمبوسه تنوری یکی دیگری از نوآوری های آقای طایفی در زمینه فست فود و مواد غذایی آماده است که ایشان با توجه به مشکلات موجود در سمبوسه های معمولی اعم از سرشار از روغن بودن،تازه نبودن و همچنین خمیر بودن ، تصمیم به ساخت دستگاه ای گرفتن که بدون نیاز به روغن سمبوسه رو سرخ کرد که منجرب به ساخت دستگاهی به نام تنور سمبوسه شد.

فرآیند کار

1.سفارش گیری
2.آماده کردن سفارش
3.تحویل سفارش کمتر از ۵دقیقه
4.نوش جان
7568
مشتریان راضی
50
تنوع منو
365
روزهای کاری

شروع به تایپ کنید و برای جستجو Enter را فشار دهید